Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Иглика

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Иглика
Коментари Харесай

Подаряваме ви цялата серия продукти на Bioapteka Honey Therapy!

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Иглика Ковачева

....................................................................................................................................................................

O, през днешния ден подаръкът е голям, девойки! 11-те продукта на гамата, която беше стартирана от Bilka Lifestyle през 2018 година, могат да бъдат на една от вас!

Грижа за лице, грижа за коса, грижа за тяло и орална хигиена – цялостен комплект Honey Therapy може да дойде в дома ви, в случай че се регистрирате и участвате в играта в Клуба на девойките.

включва 11 продукта , основани напълно на основата на супер свойствата и качествата на меда, пчелното млечице и прополиса: дневен и нощен крем за лице, еликсир за устни, шампоан и еликсир за коса, душ гел, крем за тяло, крем за ръце, тоалетен сапун, паста за зъби и вода за уста. 

Силата на пчелните артикули   е необятно известна. А тайната на продуктите от серията  се крие в комбинираното деяние –  хидратиране, поддържане, разчистване и ексфолиране, регенериране и предотвратяване.

Комплексните артикули за коса и тяло сполучливо се оправят със замърсителите в градската среда, доставят витално нужни минерали и микроелементи, с цел да защитят, подхранят и хидратират.

Грижата за лице (нощен крем, дневен крем и еликсир за устни) е богат комплекс, който интензивно подтиква обновяването на клетките и се бори с процесите на стареене. Съдържа екстракти от мед, пчелно млечице и пчелен восък, в композиция с маслата от невен, ший и кокос за едно сложно влияние.

Грижата за тяло (крем за тяло, крем за ръце, тоалетен сапун и душ гел) е с акцент отбрана на кожата против нездравословните въздействия на околната среда посредством образуването на тънък филм. А силата на екстрактите от мед и пчелно млечице прави кожата хидратирана, мека и еластична, като в същото време й придава извънредно гальовен и прелестен мирис.



Грижата за коса (шампоан и балсам) защищава и заздравява скалпа и цялата дължина на косъма, подхранва, хидратира, придава искра, косата е витална без утежняване. Отново продуктите са на основата на екстрактите от мед и пчелно млечице.

Оралната хигиена (вода за уста и паста за зъби) е обезпечена от комбинираното деяние на прополиса и меда, които се грижат за здравето на венците, защищават от зъбна плака и кариеси и почистват идеално. А добавеното ментово масло прави дъха продължително пресен.

Всички тези 11 продукта могат да бъдат ваши, с малко шанс и регистрация за играта в Клуба на девойките! Желаем ви триумф!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР